tirsdag 4. mai 2010

4.mai.2010

*endeli*
så var man hjemme igjen etter ei natt på UNN barneavdeling ;)
dro opp med ambulansen mandag 3.mai. ambulansen hentet oss på avlastningen ca kvart på ni og da bar det opp til tromsø, vi ankom tromsø ca halv ett.
en lang tur for isak, men han sov heldigvis så og si hele veien!

så når vi kom frem var det å prate med legen for innleggelse.
så idag har isak bare kost seg, lekt med togbane og tog, biler, busser og andre div. leker der oppe.. isak har allefall storkost seg! men siden isak sov hele veien opp til tromsø sov han ikke på ettermiddagen, noe som gjore at isak ble usannsynlig overtrøtt å ikke ville legge seg :s så kl ti måtte mamma ta en sjefsavgjørelse å si det at nok er nok å bare legge han. (ikke like lett nå når isak har lært seg å ta av cpapn å slå den av :/ men måtte bare stå lamme han å holde hennene borte) mamma sin gutt er blitt stor ;*

så når isak hadde sovnet var det å sett på alt av ledninger for å få nattregistreringen som legene trenger for å se hvordan isak puster på natten når han er frisk! å denne målingen var legene kjempefornøyd med! så det kan vi like!!

på søndag den 4.mai på morgenen kom ortopedisk verksted (natalie og en mann) å laget nye avstøpninger til ortoser (fotskinne lang og kort,skoskinne og ståskall i første omgang). så når dem var ferdig var det på lekestuen å leke med leketerapautene ingrid og tone:) så var isak så heldig at han fikk smultring fra duttas, hun har stått utenfor sykhuse å laget smultringer til pasienter,foresatte og ansatte idag:)
så det var han å andre barn fornøyd med :)

så kom elin og eskil på kontroll idag, så vi fikk sagt hei til de:)
kristine og william er å inne så vi har fått møtt "gamle bekjente" å det er like koselig hver gang! :)

så kom en dame fra kirurgen å så på knappen til isak, så vi ble enige om at det skal skrives legeerklæring på at isak skal ha mic-key knapp, for den er litt rundere å skal ikke henge seg like fort opp, men vi får se når og om vi får den!
mic-key knapp er VELDIG mye dyrere enn mange andre knapper så vi får vente å se:)

ellers har isak bare lekt og kost seg på barneavdelingen.
alle legene og pleierne syntes det var godt å se isak hvor frisk han var, at hasn ikke måtte være isolert ;)

så i samråd med lege ble det bestem at vi skulle sendes hjem i drosje, noe vi egentlig ikke får lov til siden isak blir såpass sliten av den lange bilturen, å da er isak avhengig av c-pap! men verken ambulanse eller ambulansefly var ledig idag å kansje ikke imorgen så vil ikke være på sykhuse mer enn nødvendig!

så når vi kom ut ti på tre å sku i drosjen, oppdaget isak ei narvikdrosje som stod utenfor sykhuse å da sa han mens han skrek litt <> men fikk han nu inn i drosje som vi skulle kjøre med! men barnestolen var veldig rett i ryggen så vi hadde en sånn kjempesnill drosjemann som kjørte. han bodde på vollan så han stoppet der å hentet barnestolen til sønnen sin, og han hentet dvd og olebrum film så isak fikk se så det var kjempesnilt <3 *tusen takk til kjempesnill drosjemann*

så ca 18.30 var vi hjemme i byen, isak klarte å holde seg våken fram til bjerkvik men da sovnet han. men greit.. pusten og alt var fint så gikk heldigvis veldig bra :)

så var det å bade isak, dusje selv å være litt lamme kjæresten før han dro opp med lille prinsen og jeg dro ut før jeg skulle opp til min andre veiing på xtravagaza;)

går kjempefint på dietten, å slik skal det fortsette;)

ha en super kveld alle sammen<3

1 kommentar:

  1. Hei snuppa :)

    LIgg nå til dæ på sia mi :)
    http://trinesgleder.blogspot.com/2010/06/ny-award.html

    Klæm

    SvarSlett